Cană handmade

Publicat decembrie 06, 2023
Categorie
Comentarii 0 comentarii

Porțelanul este unul dintre materialele care se pictează foarte ușor chiar dacă nu ești profesionist. Un obiect decorat handmade poate fi făcut oricând cadou unei persoane dragi.

Pentru proiectul de astăzi ai nevoie de o cană, de culori pentru porțelan, contur de porțelan, un marker tot pentru porțelan, pensule și scotch de hârtie pentru a delimita marginile. Noi am ales de această dată culorile care se usucă la cuptor la 150°C pentru a rezista la cât mai multe spălări și la temperaturi ridicate ale lichidului care va fi pus în cană.

Cu ajutorul unei pensule subțiri vom desena conturul caselor. Lăsăm să se usuce 30 minute. Apoi colorăm acoperișul și ușa de la fiecare casă în diferite nuanțe tot cu ajutorul culorilor de porțelan. Să avem grijă să nu depășim conturul negru și nici să lăsăm surplus de culoare pentru a evita scurgerea pe cană. După această etapă vom lăsa cana la cuptor timp de 20 minute la  150°C.

După ce zona de case este uscată complet, putem adăuga conturul unui soare sau păsări sub formă de linii. Soarele poate fi colorat cu ajutorul unui marker.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *