Abonamente Pentru
Ateliere Creative

Descoperă universul fascinant al culorilor sub îndrumarea profesorilor de la liceele și universitățile de artă din București.

Abonamente
4 ședințe

Abonamente
7 ședințe

Abonamente
10 ședințe

Alege Abonamentul Potrivit

Vă puteți bucura de prețuri avantajoase, indiferent de varianta aleasă. Începător, amator sau deja experientat în arta
vizuală, vă garantăm că veți găsi inspirație și îndrumare.

Abonamente 4 ședințe

Opțiunea perfectă pentru a prinde gustul acestui hobby minunat. Cu abonamentul de 4 ședințe, costul per ședință scade de la 80 lei până la 64.7 lei în cazul abonamentului pentru copii și de la 90 lei până la 72.2 lei în cazul abonamentului pentru adulți. Abonamentul are o valabilitate de 2 luni. 

259 lei / 289 lei

Abonamente 7 ședințe

Cea mai bună variantă pentru cei care nu au un program fix și își doresc flexibilitate. Cu abonamentul de 7 ședințe, costul per ședință scade de la 80 lei până la 62.7 lei în cazul abonamentului pentru copii și de la 90 lei la 69.8 în cazul abonamentului pentru adulți. Abonamentul are o valabilitate de 4 luni.

439 lei / 489 lei

Abonamente 10 ședințe

Pentru cei care vor să participe frecvent la cursurile noastre, abonamentul de 10 ședințe oferă cel mai bun preț. Costul per ședință scade de la 80 lei până la 59.9 lei în cazul abonamentului pentru copii și de la 90 lei până la 66.9 lei în cazul abonamentului pentru adulți. Abonamentul are o valabilitate de 6 luni.

599 lei / 669 lei

Atelierele se organizează în fiecare weekend în București în centrele Rembrandt Art din Promenada Mall și Mega Mall.

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.