Salutare, iubitori de culoare și visători ai pensulei!

Rembrandt Art & ARCUB

Pregătiți-vă să intrăm împreună într-o lume unde ceasurile se topesc și elefanții își iau zborul pe picioare de flamingo – lumea mirifică a lui Salvador Dalí!

În fiecare săptămână, la sediul ARCUB -Hanul Gabroveni, vă invităm să lăsați realitatea la ușă și să vă scufundați în universul fără limite al creativității.

Să nu credeți că vă vom pune să pictați cu mustața, chiar dacă ne inspirăm din extravaganța lui Dalí! Atelierele noastre creative de pictură și desen sunt deschise tuturor – de la cei mici, care abia pot ține un creion în mână, până la cei mari, care poate au uitat cum e să viseze cu ochii deschiși.

Salvador Dalí

Vom avea parte de momente în care imaginația copiilor va întâlni zâmbetele adulților, iar pânzele albe se vor transforma în adevărate opere de artă. Credeți că nu aveți talent? Lăsați acest gând în vestiar alături de paltoane, pentru că aici, sub îndrumarea profesorilor noștri super specialiști (care au mai multă experiență decât un păun are pene), veți descoperi că fiecare dintre voi este un artist în devenire.

Nu vă faceți griji, nu e nevoie să aduceți cu voi nici elefanți, nici broaște țestoase – doar bucuria de a încerca ceva nou și poate o pălărie extravagantă, cine știe? Astfel, săptămânal, ARCUB va deveni locul unde curiozitatea se împletește cu distracția, iar culorile vorbesc mai tare decât cuvintele.

Așadar, vă așteptăm cu pensulele pregătite și cu chef de joacă, să explorăm împreună minunata lume a artistului Dalí și să ne colorăm zilele în nuanțele cele mai îndrăznețe!

P.S.: Nu uitați – în artă, singura regulă este că nu există reguli.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.