Petreceri creative în locațiile noastre

Petrecerile creative reprezintă o modalitate inovatoare și captivantă de a sărbători momente speciale atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Acestea oferă o alternativă plină de farmec la formele tradiționale de divertisment și sunt o ocazie perfectă pentru a te bucura de compania prietenilor în timp ce îți pui în valoare latura artistică prin pictură sau desen.

Gândește-te la o petrecere organizată în unele dintre cele mai cool locații din București, unde atmosfera însăși stimulează spiritul creativ al fiecărui invitat.

Locațiile Rembrandt, amplasate strategic în centre de interes precum Promenada Mall, Mega Mall și ARCUB, oferă decorul ideal pentru astfel de evenimente. Aceste spații sunt cunoscute pentru mediile lor vibrante și inspiratoare, fiind locații de top pentru o sărbătoare creativă.

Vă rugăm să completaţi formularul următor


  Toate materialele sunt incluse. În cazul picturii pe tricouri sau adidași, vom avea nevoie sa ne transmiteți în avans mărimile.

  Petrecerile creative pot fi organizate cu un număr minim de 10 persoane.

  Prețurile menționate sunt pentru o durată de 1h 30 minute. În cazul evenimentelor cu o durată mai mare de timp, oferta va fi personalizată și transmisă punctual.

  Pentru o bună organizare, vă rugăm să faceți rezervarea cu minim 10 zile în avans.

  Pentru petrecerile organizate în afara zilelor de weekend, beneficiați de un discount de 10%.

  ENTER YOUR EMAIL AND GET

  10% OFF

  Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.