TERMENE SI CONDITII (TCGV)

Articolul 1 – SCOPUL

Termenii si conditiile generale de vanzare (in cele ce urmeaza TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre  ART REPUBLIC SRL., prin intermediul magazinului virtual https://rembrandtart.ro/ catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

In acest TCGV, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator”: persoana fizică care are varsta peste 18 ani ce achizitioneaza un Produs sau mai multe Produse de pe Site prin emiterea unei Comenzi in calitate de consumator, in scopuri in afara oricarei activitati comerciale, industriale, de productie, artizanale ori liberale, in vederea utilizarii produselor achizitionate in mod exclusiv in scop personal si de uz casnic sau persoana fizica autorizata/ persoana juridica, precum si orice alta entitate ce achizitionează Produse de pe Site prin emiterea unei Comenzi, in scopuri specifice activitatii sale comerciale sau profesionale, neavand potrivit legii calitatea de consumator.

Vanzator”: ART REPUBLIC SRL, avand sediul social in Oraş Chitila, Şoseaua BANATULUI, Nr. 4, BIROUL A, Etaj 1, Judet Ilfov, inregistrata la ORC sub nr. J23/4089/2023, CUI 41723374, numar de telefon de contact 0728 771 130, adresa de e-mail de contact contact@rembrandtart.ro

Bunuri si Servicii”: orice produs, proiect la cheie, echipament, material si/sau parte a acestora sau servicii listate pe Site, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului in urma plasarii unei Comenzi de catre Cumparator.

Atelier creativ”: Atelierele creative Rembrandt Art Centre reprezintă întâlnirile fizice organizate potrivit anunțurilor afișate pe Site în cadrul cărora participanții realizează picturi sau alte lucrări artistice cu o varietate de subiecte, tehnici și materiale folosite: pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei, etc.

Campanie” – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.“Comanda”: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Clientul transmite prin intermediul Site-ului sau telefonic intenția sa de a achiziționa Produse de pe Site.

CONT” sau „CONT DE UTILIZATOR”: sectiunea din Site formata din adresa de e-mail si parola care ii permite Utilizatorului sa plaseze comenzi, sa lase recenzii cu privire la produsele si/sau serviciile achizitionate, sa adreseze intrebari sau comentarii, sa formuleze cereri de retur; sa verifice datele de livrare si documentele de facturare, istoricul Comenzilor; sa depuna sesizari si reclamatii; sa marcheze Produse favorite; sa isi exercite optiunea de a primi comunicari comerciale prin accesarea sectiunii referitoare la abonare la Newsletter. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului ii apartin, sunt corecte, complete si actualizate si nu vor fi incredintate niciunei terte persoane, fiind raspunzator de integritatea si pastrarea acestora.

Contract”: orice Contract prin care Vanzatorul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor catre Cumparator, incheiat fara prezenta fizica simultana a Cumparatorului si a Vanzatorului, prin intermediul Site-ului sau telefonic, ca urmare a  transmiterii unei Comenzi de catre Cumparator si a confirmarii acesteia de catre Vanzator.   

Continut” – reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada.

Cosul meu”: sectiune din Site/Cont care ii permite Utilizatorului sa adauge Bunurile si Serviciile pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii lor sau ulterior.

Data estimata a livrarii”: data de livrare a Bunurilor si Serviciilor estimate de Art Republic si afisata in momentul efectuarii unei Comenzi.

Drepturi de proprietate Intelectuala” (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Pret de vanzare”: contravaloarea Bunurilor/Serviciilor, pretinsa si solicitata de catre Art Republic, afisata in pagina Bunului/Serviciului din Site. Art Republic va afisa inclusiv perioada de valabilitate a ofertei, daca este cazul.

Site”: magazinul online gazduit la adresa webhttps://rembrandtart.ro/si subdomeniile acestuia.

Specificatii”: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

Articolul 2 – DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;

2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul);

3) TCGV.

Prin plasarea Comenzii, Cumparatorul confirma ca a inteles si a acceptat faptul ca plasarea acesteia implica o obligatie de plata.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Contractul se considera incheiat atunci cand Vanzatorul a confirmat Comanda plasata de catre Cumparator. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (email) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Articolul 3 – VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al acestuia. Contractul este valabil pe o perioada nedeterminata, urmand a inceta la momentul incheierii drepturilor si obligatiilor Vanzatorului si Cumparatorului. Contractul nu se prelungeste automat. Cumparatorul isi exercita drepturile si obligatiile cel putin pana la livrarea finala a Bunurilor si/sau Serviciilor si pana la plata pretului.

Articolul 4 – EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

Informatiile prezentate pe Site au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o notificare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor vor cuprinde principalele caracteristici ale Bunurilor si Serviciilor, iar nu toate detaliile, Vanzatorul depunand toate eforturile pentru a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Bunurile si Serviciile indeplinesc cerintele de conformitate impuse de legislatia in vigoare.

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica “Contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul, are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Articolul 5 – CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Art. 6. PLATA COMENZII

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Comenzile plasate de către Cumparator presupun parcurgerea si finalizarea urmatorului flux:

Cumparatorul va pune in cosul virtual de cumparaturi Produsele pe care intentioneaza sa le achizitioneze. Ulterior selectarii Bunurilor sau Serviciilor dorite si punerii lor in Cosul Virtual, Site-ul va afisa Cumparatorului Pretul de Vanzare al Bunurilor sau Serviciilor selectate, inclusiv taxele de livrare, Data estimata a livrării si modalitatile de plata disponibile.

Cumparatorul va revizui Cosul virtual final si va avea la dispozitie urmatoarele optiuni:

 • confirmarea intentiei sale de cumparare, acceptand astfel oferta, termenul de livrare, Pretul Produselor, Data estimata a livrarii, faptul ca plasarea Comenzii implica obligatia de plata si alegand totodata metoda de plata dorita sau
 • renuntarea la Comanda si parasirea ferestrei.

Dupa confirmarea de catre Cumparator a intentiei sale de cumparare, Site-ul va efectua in mod automat urmatoarele operatiuni:

 • in cazul in care Cumparatorul alege plata ramburs, la Curier, Comanda va fi considerată plasata in mod valabil, acest lucru neechivaland cu confirmarea Comenzii;
 • in cazul in care Cumparatorul alege plata prin card bancar, Platforma va redirectiona Cumparatorul catre fereastra de plata (in pagina de internet a Procesatorului de plati).

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Cumparatorul va fi informat de catre Vanzator cu privire la inregistrarea Comenzii, urmand sa fie acceptata de Vanzator in momentul primirii de catre Cumparator a confirmarii Comenzii. Comanda se considera valabila numai dupa primirea de catre Cumparator a mesajului de confirmare a Comenzii din partea Vanzator, in considerarea disponibilitatii Bunurilor si Serviciilor in stoc, a pretului afisat, precum si a caracteristicilor Bunurilor si Serviciilor solicitate de Cumparator, daca este cazul.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta, in afara de restituirea platii efectuate, daca este cazul, sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Bunurile sau Serviciile nu se mai afla in stocul Vanzatorului/nu mai pot fi prestate din circumstante obiective.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Comenzile vor fi confirmate prin transmiterea unui e-mail Cumparatorului si prin inregistrarea Comenzii confirmate în Contul Cumparatorului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Art. 7. LIVRAREA BUNURILOR SI SERVICIILOR

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator in cazul in care acesta opteaza pentru modalitatea de expeditie “livrarea la domiciliu”. Livrarea se va face prin folosirea unei firme de curierat cu care Vanzatorul colaboreaza, costurile transportului fiind afisate Cumparatorului inainte de finalizarea Comenzii.

In afara de cazul in care este agreat altfel de Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

Art. 8. CONDITIILE VANZARII ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator. Pentru motive justificate, Art Republic isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Art Republic.

Art Republic poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp sau in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Art. 9. DREPTUL DE RETRAGERE

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comandă printr-o singura Comanda produse multiple care vor fi livrate separat;

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese;

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa  https://rembrandtart.ro/retur/

In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data  receptionarii de catre Vanzator a produsului returnat. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat, la alegerea Cumparatorului.
 • pentru Comenzile achitate ramburs -> prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client.

Vanzatorul poate amâna rambursarea până la data recepţionării bunurilor care au făcut obiectul vânzării.

Cumparatorul returneaza produsele fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de Cumparator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Cumparatorul suporta costurile de transport legate de returnarea produselor. Exceptie fac cazurile in care produsul primit prezinta defecte sau nu este cel comandat de dumneavoastra.

În cazul retururilor de comenzi achitate cu vouchere, menționăm că rambursarea se va efectua prin emiterea unui nou cod de voucher. Politică noastră nu presupune returnarea sumei altfel decât prin voucher valabil online.

Accesoriile aflate in cutia Bunului precum si ambalajul original al acestuia fac parte integranta din Bun. Ca urmare, Cumparatorul, atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract, trebuie sa returneze Bunurile in ambalajul original nedeteriorat, protejat prin infoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat in cutie din carton (fara etichete lipite pe acesta, fara taieturi, rupturi etc.) si impreuna cu toate accesoriile acestuia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

NU SE ACCEPTA RETURURI PENTRU:

 • colete trimise prin Posta Romana
 • colete care contin taxe ramburs (solicitati dvs. plata unei sume la livrarea coletului catre noi)
 • colete care au taxa de transport cu plata la Vanzator.

Nu se acceptă schimbul de produse.

În cazul în care nu ai ales produsul potrivit și dorești altul, vei proceda la fel ca în cazul returnarii, iar, mai apoi, plasezi o nouă comandă cu produsul dorit.

BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • contractele de servicii, dupa prestarea integrala a serviciilor, si, in cazul in care contractul da nastere unei obligatii de plata pentru consumator, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere dupa executarea integrala a Contractului de catre Vanzator;
 • furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
 • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
 • furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care Vanzatorul nu le poate controla;
 • contractele in cazul carora Cumparatorul a solicitat in mod special Vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de Cumparator sau furnizeaza alte Bunuri decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de intretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;
 • furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

Articolul 10 – ATELIERELE CREATIVE

Cumparatorul poate efectua o achizitie a unui Atelier Creativ prin intermediul Site-ului, accesand sectiunea dedicata de Ateliere Creative. Un Atelier Creativ poate fi denumit chiar eveniment, atelier creativ sau curs, workshop, etc.

Achizitia se efectueaza plasand o comanda pe Site pentru Atelierul Creativ, plata atelierului efectuandu-se online cu cardul la momentul comenzii, prin intermediul unui operator de plati, ulterior Cumpărătorul primind confirmarea efectuarii comenzii si rezervarii locului pe adresa de e-mail indicata in ultimul pas de comanda sau in contul de client.

Plata atelierului reprezinta rezervarea locului si nu se restituie chiar daca Cumparatorul nu se prezinta la ora si locul stabilite pentru Atelierul Creativ.

Factura aferenta achizitionarii Atelierului Creativ se trimite pe adresa de e-mail indicata in ultimul pas de comanda sau in contul de client in termen de 3-5 zile lucratoare.

Pretul Atelierului Creativ include materialele necesare efectuarii lucrarii de artă si indrumarile primite de coordonatorul Atelierului.

In cadrul sectiunii Ateliere Creative de pe Site se indica locul, data si ora desfasurarii fiecarui Atelier Creativ. }n cazul in care intervin modificari cu privire la aceste detalii, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail. Daca in urma modificarilor nu mai puteti participa la Altelierul Creativ, comanda va fi anulata si sumele platita vor fi restituite in contul dumneavoastra in termen de maxim [x] zile.

Participarea in cadrul Atelierelor Creative se va putea realiza doar in baza rezervarii prealabile, locurile fiind limitate.

Cumparatorul Atelierului Creativ trebuie sa se prezinte cu 5 minute inainte de ora stabilita pentru desfasurarea activitatilor in vederea evitarii aglomerarii la momentul ocuparii locurilor.

Participantii la Atelierele Creative isi dau acordul ca datele lor personale sa fie prelucrate in conformitate cu Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document, prin semnarea formularului de consimtamant privind prelucrarea datelor cu caracter personal pus la dispozitie pe site sau in locatie, inaintea inceperii Atelierului.

In cazul refuzului de semnare a formularului de consimtamant, nu se poate asigura participarea la Atelierele Creative. In aceasta situatie suma platita pentru rezervarea Atelierului va fi retinuta de ART REPUBLIC SRL cu titlul de daune-interese.

 

Articolul 11– DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Numele site-ului precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea S.C  ART Republic S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Articolul 12 – CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, incluzand, fara a limita, Comanda, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Articolul 13 – GARANTII

Vanzatorul ofera garantiile prevazute de legile aplicabile. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.

Articolul 14 – TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista un document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

Articolul 15 – RESPECTAREA LEGILOR SI A STANDARDELOR

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

Articolul 16 – RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Articolul 17 – PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

A se vedea Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

ART REPUBLIC SRL este un operator de date cu caracter personal în sensul Regulamentului UE 2016/679 (GDPR), avand sediul social în Oraş Chitila, Şoseaua BANATULUI, Nr. 4, BIROUL A, Etaj 1, Judet Ilfov, inregistrata la ORC sub nr. J23/4089/2023, CUI 41723374, numar de telefon de contact 0728 771 130, adresa de e-mail de contact contact@rembrandtart.ro, așa cum este mentionat si la art 2 din TCGV. Datele de contact ale Responsabilului cu protecția datelor sunt: contact@rembrandtart.ro.

ART REPUBLIC SRL respectă legislația română și europeană în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal și colectează date personale doar în scopuri determinate.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este vânzarea bunurilor si serviciilor de pe website-ul Vanzatorului (cu toate activitățile conexe cum ar fi plată, facturare etc.), servicii de relații cu clienții și activități de marketing pentru propriile nevoi ale Vanzatorului.

 

Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv de Vanzator în scopurile de mai sus și nu pot fi vândute sau închiriate unor terțe părți.

ART REPUBLIC SRL are obligația de a administra in condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Sunteți/nu sunteti obligat(a) sa furnizați datele, acestea fiind necesare intocmirii facturii si a documentelor de transport, etc. Refuzul dvs. determina imposibilitatea trimiterii comenzilor de catre noi.

 

Dupa inregistrarea datelor dvs. pe websitul nostru veti fi intrebat daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de magazinul nostru virtual. In cazul in care nu doriți acest lucru va rugam sa debifați casuța din dreptul acestui mesaj.

 

Conform Regulamentului UE 2016/679 (GDPR), beneficiați de anumite drepturi asa cum sunt detaliate in Politica de Confidențialitate. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@rembrandtart.ro.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

Note:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justiție, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Pentru consultarea Politicii de Confidențialitate a ART REPUBLIC SRL,  https://rembrandtart.ro/politica-cookies/.

Articolul 18 – FOLOSIREA COOKIE-URILOR

A se vedea Politica de Cookies, care poate fi accesata  la https://rembrandtart.ro/politica-cookies/.

Articolul 19 – DREPTUL DE RETUR

Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnarii bunurilor, conform Politicii de retur mentionate pe site-urile Vanzatorului.

Articolul 20 – FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Articolul 21 – LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale, se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.

Articolul 22 – PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, acele prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si niciuneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale referitoare la obiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.