Petreceri creative în locațiile dumneavoastră

Petrecerile creative reprezintă o idee splendidă și inovatoare atât pentru copii, cât și pentru adulți, fiind o modalitate de a adăuga culoare și veselie oricărui tip de eveniment.
Într-o lume în care tehnologia și ecranele ocupă din ce în ce mai mult din timpul nostru, o petrecere care stimulează creativitatea și imaginația este o gură de aer proaspăt pentru oaspeți de toate vârstele.

Echipa Rembrandt, cu vasta sa experiență în organizarea de evenimente creative, îți aduce magia și arta direct la locația dorită.
Fie că este vorba de o sală de festivități, un spațiu de co-working sau chiar confortul propriei tale case, profesioniștii Rembrandt transformă orice spațiu într-un atelier de creație plin de magie și culoare.

Echipa Rembrandt asigură toate materialele necesare – de la pânze, culori, pensule și paletar, până la șevalet – și oferă instrucțiuni pas cu pas pentru a ghida oaspeții în crearea propriilor lor opere de artă.

Organizatorii sunt specializați în a crea o atmosferă relaxată și prietenoasă, unde fiecare participant se poate simți confortabil să experimenteze și să se exprime.

Vă rugăm să completaţi formularul următor


  Toate materialele sunt incluse. În cazul picturii pe tricouri sau adidași, vom avea nevoie sa ne transmiteți în avans mărimile.

  Petrecerile creative pot fi organizate cu un număr minim de 10 persoane.

  Prețurile menționate sunt pentru o durată de 1h 30 minute. În cazul evenimentelor cu o durată mai mare de timp, oferta va fi personalizată și transmisă punctual.

  Pentru o bună organizare, vă rugăm să faceți rezervarea cu minim 10 zile în avans.

  Pentru petrecerile organizate în afara zilelor de weekend, beneficiați de un discount de 10%.​

  ENTER YOUR EMAIL AND GET

  10% OFF

  Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.