1. Condiţii de achiziţie

Organizatorul şi emitentul Abonamentelor (denumite în continuare abonamente) este Art Republic S.R.L., cu sediul în Chitila, Ilfov, Șos. Banatului, nr. 4, Biroul A, Et.1, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J23/4089/2023, C.I.F.: RO41723374, denumit în continuare “Rembrandt”.

Orice persoană care doreşte să participe la atelierele creative, sau să ofere un cadou sub formă de participări la atelierele Rembrandt organizate în weekend-uri, poate să achiziţioneze un abonament, pe care să îl folosească personal sau să îl ofere persoanei pe care o are în vedere.

Abonamentele pot fi achiziţionate de orice persoană fizică sau juridică, indiferent dacă are sau nu domiciliu în România.

Abonamentele pot fi achiziţionate, în limita stocului disponibil, de la orice magazin fizic din reţeaua Art Republic sau online de pe www.rembrandtart.ro.  Pentru a obține acest card, este necesar să completați prezentul formular.

Abonamentele sunt disponibile pentru copii cu 4 ședințe în valoare de 259 lei, 7 ședințe în valoare de 439 lei și 10 ședințe în valoare de 599 lei sau pentru adulți cu 4 ședințe în valoare de 289 lei, 7 ședințe în valoare de 489 lei și 10 ședințe în valoare de 669 lei. Participarea în cadrul atelierelor se face cu programare în avans fie în magazine, fie telefonic.

Fiecare card abonament are pe față numărul de spații unde se vor aplica ștampile, spațiu unde se va trece numele clientului și data achiziției, iar pe verso condițiile de folosire ale acestuia.

La achiziționarea abonamentului din magazinele Rembrandt, datele clientului se vor introduce de către vânzătoare, în sistemul pe care Art Republic îl va folosi în vederea tineții evidenței a achizițiilor de abonamente și a vizitelor clienților.

La achiziționarea abonamentului de pe www.rembrandtart.ro datele clientului se vor introduce în sistemul pe care Art Republic îl va folosi în vederea tineții evidenței a achizițiilor de abonamente și a vizitelor clienților, de către vânzătoare, la prima prezență în cadrul atelierelor.

Abonamentele sunt valabile pentru atelierele de desen și pictură din weekend-uri, excepție ateliere dedicate picturii pe textile, încălțăminte, sticlă & porțelan, pouring art.

2. Condiţii de utilizare

Abonamentul poate fi utilizat în orice magazin fizic din reţeaua Rembrandt. Cardul nu poate fi utilizat pentru alte cumpărături. Cardul nu este nominal, ci este transmisibil și poate fi folosit pentru tipul de abonament ales- 4, 7 sau 10 ședințe.

Cardul se prezintă la fiecare participare și se va aplica o ștampilă, împreună cu data zilei respective. O ștampilă înseamnă participarea unei singure persoane. Participarea mai multor persoane cu același card, implică aplicarea unui număr de ștampile echivalent cu numărul persoanelor.

La achiziţiile cu acest card nu se oferă rest. Cardul nu poate fi folosit pentru a achiziţiona un alt produs. Soldul cardului nu poate fi transferat sau răscumpărat. Contravaloarea cardului nu poate fi restituită nici achizitorului iniţial şi nici deţinătorului ulterior, nu se cumulează cu nicio altă reducere sau ofertă.

Abonamentul este valabil 6 luni de la data achiziţionării, pentru cel de 10 ședințe, 4 luni de la data achiziționării, pentru cel de 7 ședințe și 2 luni de la data achiziționării pentru cel de 4 ședințe. După expirarea perioadei de valabilitate, cardul abonament nu mai poate fi utilizat. După expirarea perioadei de valabilitate, soldul cardului este considerat pierdut; posesorul cardului are întreaga responsabilitate în legătură cu expirarea perioadei de valabilitate, nefiind îndreptăţit la nici un fel de despăgubire din partea Art Republic. Data până la care este valabil cardul poate fi verificată, prin citire dată achiziție notată pe acesta, calculându-se în funcție de perioada de valabilitate de 2, 4 sau 7 luni.

3. Condiţii de retur

Odată achiziţionat, un abonament nu poate fi returnat sau preschimbat în nici un fel.

4. Clauze finale

Abonamentul / cardul este un produs la purtător, nenominal, fiind transmisibil prin simpla remitere de la o persoană la alta, responsabilitatea utilizării acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. Cardul este transmisibil, putând fi utilizat şi de o altă persoană decât cea căreia i s-a oferit de către achizitorul iniţial. Rembrandt nu işi asumă răspunderea şi nu va înlocui cardul / cardurile în caz de furt, pierdere, rătăcire sau deteriorare. În aceste situaţii, vom încerca depunerea eforturilor necesare pentru a verifica în sistem vizitele înregistrate, nefiind posibilă nici un fel de despăgubire în legătură cu evenimentul care a condus la imposibilitatea de utilizare a abonamentului de către deţinătorul acestuia.

Rembrandt işi rezervă dreptul de a modifica regulile de utilizare a abonamentului; orice modificare va fi comunicată în scris pe site-ul oficial www.rembrandtart.ro.

Prin achiziţionarea/utilizarea unuia sau mai multor abonamente, clienţii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.