Petreceri creative corporații

Gândiți-vă la o zi la birou unde, în loc de întâlniri și e-mailuri, veți fi întâmpinați de culori vibrante și pânze albe care așteaptă să fie transformate în opere de artă.

Atelierele creative Rembrandt sunt acea experiență unică pe care echipele de corporații o pot trăi chiar în inima locației lor. Imaginați-vă emoția de a lăsa deoparte cravatele și agendele pentru a păși într-o lume unde creativitatea și camaraderia sunt la ordinea zilei.

Echipa noastră, mereu cu zâmbetul pe buze și pânzele pregătite, este gata să ofere cele mai memorabile experiențe. Fie că este vorba de o sesiune de team-building, o sărbătoare de firmă, sau chiar doar o pauză de la ritmul cotidian, atelierele noastre sunt concepute pentru a aduce o notă de originalitate și inspirație.
Temele sunt la alegere, fie că preferați să recreați clasicele opere ale maestrului Rembrandt sau să vă lăsați purtați de valurile imaginației și să creați ceva complet nou.

Vă rugăm să completaţi formularul următor


  Toate materialele sunt incluse,în cazul picturii pe tricouri sau adidași, vom avea nevoie sa ne transmiteți în avans mărimile.

  Credem în puterea artei de a inspira, de a conecta și de a dezvolta abilități noi într-un mediu stimulativ. Orele noastre creative sunt concepute pentru a fi mai mult decât o simplă activitate. Ele reprezintă o experiență interactivă, în care participanții vor descoperi talentele lor artistice, în timp ce își consolidează echipa și legăturile dintre colegi. Pictura și desenul au beneficii dovedite asupra sănătății mentale, oferind participanților o pauză relaxantă și terapeutică de la rutina zilnică.

  Indiferent dacă sunteți o echipă mică sau mare, sau dacă sunteți la început de drum în artă sau deja experimentați, cursurile noastre sunt adaptate pentru a vă oferi o experiență memorabilă și benefică.

  Oferim: Sesiuni personalizate: Adaptăm fiecare eveniment pentru a se potrivi obiectivelor și nevoilor echipei dumneavoastră.

  Ghidare profesională: Îndrumare și suport de la profesori. Materiale de calitate: Asigurăm toate materialele necesare. Diversitate tematică: Avem o gamă largă de teme și tehnici artistice pentru a satisface toate preferințele și nivelurile de experiență.

  ENTER YOUR EMAIL AND GET

  10% OFF

  Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.