Despre Noi

Cine suntem

REMBRANDT ART SCHOOL este un proiect comun al magazinelor REMBRANDT ART CENTRE, nascut din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de inalta clasa, un cadru unde atat copiii cat si adultii pot experimenta, invata, isi pot exprima ideile artistice cu ajutorul echipei noastre de profesionisti.

Cursurile de pictura si workshopurile

Cursurile de pictura si workshopurile organizate de REMBRANDT ART SCHOOL se caracterizeaza prin complexitatea si varietatea subiectelor, tehnicilor si materialelor folosite (panza, hartie simpla si colorata, carton, sticla, lemn, perete, tesaturi, acrilice, acuarela, carbune, pastel, culori de ulei, etc.).

Cursurile de pictura, atelierele de creatie si workshopurile dezvolta imaginatia, creativitatea, incurajeaza comunicarea si faciliteaza deprinderea unor abilitati si tehnici de exprimare artistica (desen, culoare, colaj).

REMBRANDT ART CENTRE este un proiect interesant de retail – chain

  • cest proiect s-a născut dintr-o pasine deosebită în materie de creație artistică
  • Vine în sprijinul și susținerea celor îndrăgostiți de arta frumosului, cu magazine care oferă servicii de bună calitate, situate în locații premium
  • Magazinul REMBRANDT ART CENTRE are ca specific vânzarea de materiale pentru artă, grafică, arhitectură, hobby&craft, iubite de toți artiștii plastici, studenții și oamenii pasionați de artă și de produse handmade care i-au calcat pragul.
  • Mai mult, în fiecare weekend din luna august, REMBRANDT ART CENTRE vă pregătește ateliere creative, special pentru cei mici, dar și pentru cei mari.
  • initiere în cunoasterea culorilor, contrastelor de cantitate/calitate, obtinerea nuantelor, efecte în pictura;

Abonează-te la newsletter

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.